фирми продукти
календар
 

Специализирано приложение за отопление

Как да си направите сами малка камина

Ако винаги сте искали да имате на терасата или в градината своя собствена камина, ето един проект, с който ще можете да изпълните мечтата си, без да изхарчите за това цялата си заплата. Макар на пръв поглед да изглежда трудно, ще се убедите, че проектът всъщност е доста лесен за изпълнение. Вижте по-долу подробни инструкции със...
цялата статия »


Към всички статии »

Съвети за отопление

Отопление с климатици - може, но как?

Един голям климатик или два по-малки е подходящо да се инсталират в едно помещение? Заслужава си да помислим, особено, ако помещението ни е по-голямо от 120 куб. м или е с чупка, или пък е разделено от портал. Климатиците си имат особености и трябва да ги овладеем, за да можем да ги ползваме ефективно.

Съвети за енергоспестяване

Няколко съвета за спестяване на енергия при работа с различните уреди, както и във всекидневните дейности в дома.


Още за климатика - как да си изберем подходящия климатик

Какъв климатик да си взема? Всички се стремим да намерим най-качествeния климатик при възможно най-ниската цена. В този текст ще намерите нужната информация за това как да се избере най-подходящият за вашите потребности климатик.

Полезни съвети при отопление с газ

Няколко съвета за оптимални резултати при използването на природна газ за отопление - съвети за употреба и поддръжка на системата, както и за енергоспестяване и оптимизация на консумацията.


Повече съвети за отопление »
интересно


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg